Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@15:07:59 GMT

«دل‌شکسته» در نهایت بی‌انصافی توقیف شد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۲۰۸۷

«دل‌شکسته» در نهایت بی‌انصافی توقیف شد

علی رویین‌تن، کارگردان فیلم «دل‌شکسته» در برنامه «سینماچی» رادیو جوان در پاسخ به این سوال که چرا آثار عاشورایی در سینما کم دیده می‌شود، گفت: هنرمندان به این آثار علاقه دارند، ولی از اونجایی که عاشورا مقوله‌ای سخت و مهمی است، مدیران می‌ترسند به سراغ این موضوعات بروند. 

رویین‌تن درباره فیلم «دل‌شکسته» گفت: الان که همه از فیلم «دل‌شکسته» حرف می‌زنند و خاطراتشان را بیان می‌کنند، باید گفت که آن زمان این فیلم در نهایت بی‌انصافی توقیف شد و از جشنواره فجر کنار زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن زمان فیلم را به دلیل مسائل محتوایی توقیف کردند. 

کارگردان این فیلم گفت: خدا کمک کرد و تنها کسی که باعث شد این فیلم نمایش داده شود، یک دختری شهید در مرکز فرهنگی سید‌الشهدا بود که به داد من رسید و گفت که از این به بعد می‌توانم به رویین‌تن بگویم بابا. همه فیلم «دل‌شکسته» مدیون حضور این دختر شهید است که نمی‌دانم اسمش چیست و کجا زندگی می‌کند. 

رویین‌تن در سوالی مبنی‌بر نقش هنرمندان در ساخته نشدن فیلم‌های عاشورایی این را هم گفت: درباره فیلم «دل‌شکسته» این را بگویم که صاحب این فیلم نه من هستم و نه هیچ‌کس دیگر. صاحب این فیلم خود آقا امام حسین است. از طرفی، من این فیلم را فقط بخاطر این کار کردم، که خوشایند اهل بیت واقع شود.

کارگردان فیلم «دل‌شکسته» گفت: حرفی را می‌زنم که تا پیش از این نگفتم و آن این است که هنوز پولم را از این فیلم دریافت نکردم.

وی در پاسخ به این سوال که مدل همکاری شهاب حسینی با شما در این فیلم چطور بود، گفت: من از شهاب حسینی راضی بودم و او با تمام وجودش کار کرد. همه بچه‌ها برای این کار زحمت کشیدند، ولی باید گفت که گوهر خیر‌اندیش و شقایق فراهانی دو نقش کوچک و با افتخار بازی کردند و من خیلی ممنونشان هستم.

فیلم «دل‌شکسته» با بازی زنده یاد خسرو شکیبایی به کارگردانی علی روئین تن در سال ۱۳۸۶ در ژانر خانوادگی و اجتماعی ساخته شده است و شهاب حسینی، بیتا بادران، خسرو شکیبایی، رضا رویگری، فریبا کوثری، میرطاهر مظلومی، محمود پاک نیت، گوهر خیراندیش و شقایق فراهانی در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهاب حسینی دل شکسته خسرو شکیبایی رادیو جوان رویین تن دل شکسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد

محمد آیینی از شکسته شدن رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده پس از انقلاب در سال ۱۴۰۲ خبر به همت دولت سیزدهم خبر داد.

به گزارش ایرنا، وی در نشست خبری گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

دیگر خبرها

  • هاشم بیک زاده: مهرداد پولادی پیراهن مسی را گرفت ولی در نهایت به جواد نکونام رسید / فیلم
  • جلال و مورایس، یک روح در دو بدن
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • بوفون: دو بار تا آستانه پیوستن به رم رفتم
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • شکسته شدن سد در کنیا / بیش از ۱۲۰ نفر کشته شدند + عکس
  • (ویدئو) اولین تصاویر از شکسته شدن سد در کنیا؛ کشف ۴۲ جسد
  • شکسته شدن یک سد در آفریقا جان ۴۲ نفر را گرفت (فیلم)
  • امیر بختیاری: تقلیل اقدامات ارتش در سال ابتدایی جنگ بی‌انصافی است/ در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت/ از سال دوم جنگ وحدت فرماندهی بین ارتش و سپاه از بین رفت